ЗМЕНШЕННЯ НЕГАТИВНОГО ВПЛИВУ ЗАБРУДНЮЮЧИХ РЕЧОВИН НА ДОВКІЛЛЯ ВІД НЕВЕЛИКИХ ОБ’ЄКТІВ ТВАРИННИЦТВА

В методичних рекомендаціях наведені заходи щодо зменшення негативного впливу забруднюючих речовин на довкілля від невеликих об’єктів тваринництва
Черкаської області. В основу рекомендацій покладено довідкові матеріали із скорочення викидів забруднюючих речовин від сільськогосподарських об’єктів та власні напрацювання. Підготовлено рекомендації по зменшенню негативного впливу на навколишнє середовище викидів забруднюючих речовин від невеликих об’єктів тваринництва області. Методичні рекомендації розроблено Черкаською дослідною станцією біоресурсів НААН в межах виконання науково-технічної програми «Екологічно безпечні технології у тваринництві» за завданням 29.02.01.08 «Визначення показників емісії забруднюючих речовин в атмосферне повітря від невеликих об’єктів тваринництва Черкаської області» (2021–2023 рр.) (№ДР 0121U108732; керівник НДР – к. с.- г. н., М.С. Небилиця).
Розраховані на науковців, викладачів, аспірантів студентів екологічного, зоотехнічного і ветеринарного профілю, екологів, ветеринарних фахівців, а також працівників сільськогосподарських підприємств та фермерів.

 

 

Скачати