Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва: навчальний посібник / О.В. Бойко, Р.М. Уманець, О.Ф. Гончар, Л.М. Зламанюк, Д.П. Уманець. – Київ: НУБіП України, Черкаська дослідна станція біоресурсів НААН, 2024. 488 с., 121 табл., 218 рис. Зміст навчального посібника відповідає навчальній програмі дисципліни “Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва”. У навчальному посібнику висвітлені питання особливостей розвитку кролівництва та звірівництва в Україні і за кордоном, походження та господарсько-біологічних особливостей кролів та хутрових звірів, породи кролів та об’єкти звірівництва, племінна робота і розведення кролів та хутрових звірів, відтворення стада кролів та хутрових звірів, біотехнологія у кролівництві, технологія утримання та годівля кролів і хутрових звірів, продукція кролівництва, забій хутрових звірів та первинна обробка шкурок, хвороби кролів та хутрових звірів і профілактика захворювань. Для підготовки фахівців спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Скачати