Технологія органічного виробництва свинини

Бащенко М.І., Волощук В.М., Небилиця М.С., Ващенко О.В. та ін.; ІС і АПВ НААН.- Полтава: ТОВ «Фірма «Техсервіс», 2017. – 399 с. Монографія написана на основі узагальненого світового досвіду іекспериментальних даних наукових співробітників Інституту свинарства і агропромислового виробництва НААН та Черкаської дослідної станції біоресурсів НААН. У монографії викладено напрямки виконання основних складових технології виробництва свинини в умовах дрібнотоварних господарств, на долю яких припадає близько 40%. Розглянуто питання, відтворення поголів’я, отримання опоросів, підгодівлі поросят, потреби свиней в кормах, підготовки кормів до згодовування, утримання свиней та використання споруд полегшеного типу в природних умовах. Запропонована технологія може частково вирішити екологічні проблеми довкілля. Монографія розрахована на викладачів, науковців, аспірантів та студентів біотехнологічного профілю, зооветспеціалістів, керівників сільськогосподарських підприємств, фермерів.

 

 

Скачати