Участь у роботі розширеного засідання Черкаської обласної державної адміністрації з розгляду матеріалів «Програми підтримки та розвитку агропромислового комплексу Черкащини на період до 2028 року»

7 березня 2024 року співробітники Черкаської дослідної станції біоресурсів НААН в особі директора Бойко О.В. і заступника завідувача відділу тваринництва та виробництва екологічно чистої продукції Сотніченко Ю.М. прийняли участь у роботі розширеного засідання Черкаської обласної державної адміністрації з розгляду матеріалів «Програми підтримки та розвитку агропромислового комплексу Черкащини на період до 2028 року». У ній  передбачили низку стимулів. Зокрема, для збереження фермерських господарств і розвитку трудомістких галузей (тепличне господарство, садівництво, овочівництво). Особливу увагу акцентували на підтримку і розвиток ветеранського агробізнесу.

За результатами засідання було прийнято рішення про актуальність «Програми» а для реалізації рекомендовано її до розгляду і затвердження депутатами обласної ради.